LeukeSpellen.Be

Schieten en Ontwijken: Maxx op avontuur, Atomic Super Boss, Goblins Schieten, Schieten en Ontwijken

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Amoebegevecht

Amoebegevecht

Behendigheid Spelletjes ? Probeer te overleven in deze wereld, het is eten of opgegeten worden. Eet zoveel mogelijk proteïne om te groeien zodat je je tegenstanders kan opeten.
Extreme deeltjes

Extreme deeltjes

Aktie Spelletjes ? Nadat je door het meteorietenveld bent gekomen, stuit je op een groot vijandelijk ruimteschip. Schiet op alles en overleef!
Power Fox 4

Power Fox 4

Aktie Spelletjes ? Jij bent Powerfox, en je komt de maharadja van Jaipur te hulp. Hij wordt door de goden aangevallen en heeft zelf geen tijd om terug te vechten. Werp jezelf in de strijd, vernietig bommen, boor stenen kapot en open pakketten om er nuttige spullen uit te halen! Een heel leuk, druk spelletje met grappige graphics.
Ninja's schieten

Ninja's schieten

Denk Spelletjes ? Schiet zo veel mogelijk Ninja's neer in zo min mogelijk tijd.
Superboef

Superboef

Aktie Spelletjes ? Van alle boeven is Superboef toch wel de sterkste en moedigste! Niet iedereen denkt er echter zo over en van alle kanten wordt hij aangevallen door inktvissen. Sleep jij hem door de strijd? Ontwijk de inktvissen en ook de inkt die ze naar je toe spugen. Hoe meer inktvissen je neerschiet, hoe meer upgrades je kunt uitvoeren.
Kaasjager

Kaasjager

Behendigheid Spelletjes ? De Kaasjager is een moedige muis die een echte lekkerbek is! Niets is hem te gek, als hij er een paar blokjes kaas mee kan verdienen. Zo moet je in het eerste level alle blokken kaas van de koelkast schieten, vanuit verschillende hoeken. De andere levels zijn minstens zo uitdagend, dus begin nu meteen met spelen!
Zombotron

Zombotron

Aktie Spelletjes ? Jij bent een robot die ongeschonden door een grot vol zombies moet zien te komen, en hierbij zo veel mogelijk punten wil scoren. Wapens e.d. kun je kopen in het menu rechts onderaan. Tien uitdagende levels biedt dit spel je: probeer ze stuk voor stuk uit te spelen!
Bittere Pil

Bittere Pil

Avontuur Spelletjes ? Probeer om je een weg te banen door het lichaam met een pil en versla alle bacteriën.
Ooievaargevecht

Ooievaargevecht

Aktie Spelletjes ? Er is een gevecht gaande in de lucht, tussen ooievaars die samenwerken met haaien, en een vliegende ninja. Schiet van je af en probeer om in leven te blijven!
Made In Mafia

Made In Mafia

Aktie Spelletjes ? Verenigde Staten, jaren 20. De Italiaanse mafia heeft zijn tentakels ook over Amerika uitgespreid en jij bent één van de 'mobsters' die vuile klussen opknappen, in de hoop om te stijgen in de rangorde. Ga je alle uitdagingen aan? Een goede rijvaardigheid is hierbij een vereiste, dus zorg dat je je auto helemaal onder controle hebt!
Missie Naar Saturnus

Missie Naar Saturnus

Behendigheid Spelletjes ? Schiet je vijanden neer. Maar pas op, het is een rotsachtig gebied. Je moet over de rotsen moeten springen om bij je vijanden te kunnen komen
Eenogig dilemma

Eenogig dilemma

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle eenogige monsters onschadelijk te maken door erop te schieten. Ze veranderen na drie keer schieten in diamanten, die je vervolgens moet verzamelen.
Kapitein Nutty

Kapitein Nutty

Behendigheid Spelletjes ? Met een jetpack op zijn rug vliegt Kapitein Nutty door de lucht, op jacht naar eikels en bonuspunten! Kijk uit voor de ballonnen met doodshoofden erop!
Gevecht in de hel

Gevecht in de hel

Aktie Spelletjes ? Dean en Sam zijn twee broers. Hun vader is een moedige held, die in de hel is afgedaald om de duivel voor eens en voor altijd te verslaan. De hulp van zijn zoons zal hij vast niet afslaan! Daal af richting hel en vecht tegen de monsters om je vader te redden!
Romantiek in de ruimte

Romantiek in de ruimte

Behendigheid Spelletjes ? Na een romantisch etentje stappen twee geliefden op hun raket voor een reisje richting ruimte. Ze weten op dat moment nog niet dat ze een groots avontuur gaan beleven. Verzamel harten voor extra leven, power-ups in de vorm van sterren, en schiet op de aliens die voorbijvliegen.
Laat me met rust

Laat me met rust

Aktie Spelletjes ? Je wordt achternagezeten door nerds en breedgeschouderde honkballers. Jij wilt maar één ding: rust! Schud ze van je af, en schiet ze neer zodat ze je met rust laten. Verzamel bonussen, zodat je je wapen sneller kunt laden, meer munitie hebt of meer schade kunt aanrichten met je wapens.
Bandiet op de vlucht

Bandiet op de vlucht

Aktie Spelletjes ? Zorg dat je de meest gezochte bandiet van het Wilde Westen wordt! Een andere outlaw, El Muerto, zit achter je aan. Lukt het jou om hem te doden? Je kunt twee spelmodi kiezen: 'long ride' en 'fast way'. 'Long ride' is een modus zonder einde waarin je allerlei obstakels moet vermijden en muntjes verzamelt. 'Fast way' is een soort paardenrace.
Schutter in het bos

Schutter in het bos

Aktie Spelletjes ? Je loopt door het bos, waar allerlei gevaren op de loer liggen. Monsters zweven door de lucht en hebben maar één doel: jou te pakken krijgen. Schiet ze neer voordat ze je kunnen aanvallen en spring op tijd over het water en andere obstakels heen. Zorg dat je niet al te veel levens verliest. Veel plezier met deze leuke retrogame!
Gestolen genen

Gestolen genen

Aktie Spelletjes ? Schiet op de vijandige genen die op jouw celkern afkomen. Zorg dat ze hem niet raken, en probeer bonussen te bemachtigen!
The Dark Man

The Dark Man

Behendigheid Spelletjes ? Deze geheimzinnige boogschutter wil appels van de hoofden van mensen schieten. Zou jij hem een handje kunnen helpen en ervoor zorgen dat niemand gewond raakt in dit leuke puzzelspel
Dead Metal

Dead Metal

Aktie Spelletjes ? Stap in je gevechtsvliegtuig en vertrek richting ruimte! Daar wachten allerlei spannende avonturen en gevechten met alienvolkeren op je: Vascarri, Ballingen, Botizens, Octopussen, Robots, Eanova, ze lusten je allemaal rauw! Per level zie je staan wat je missie is, en wat je van je vijanden kunt verwachten. Succes!
Superschildpad

Superschildpad

Aktie Spelletjes ? Het is een vijandige wereld waarin jij leeft, superschildpad. Op jouw weg kom je allerlei wezens tegen die je aan willen vallen, maar gelukkig ben je gewapend en kun je ze neerschieten voordat ze jou te grazen hebben kunnen nemen. Snelheid is normaal niet zo je sterkste kant, maar je doet je best en je redt jezelf prima, zo te zien!
Vuurgevecht onder water

Vuurgevecht onder water

Aktie Spelletjes ? Het gaat er gewelddadig aan toe in deze onderzeeër. Schiet van je af, anders word je zelf geraakt en kunnen ze je afvoeren! Je kunt kiezen tussen de 'campaign' en 'survival' modus en er zijn drie moeilijkheidsgraden. Voor iedere gedode soldaat verdien je munten, die je kunt besteden aan upgrades. Succes!
Smurfen in Brooklyn

Smurfen in Brooklyn

Behendigheid Spelletjes ? Welkom in Brooklyn jongens, de wijk waar de wetten van de jungle gelden, en het recht van de sterkste! Het is hier beschieten of beschoten worden, dus zorg dat je de snelste bent!
Zombotron 2

Zombotron 2

Aktie Spelletjes ? In dit vervolg op Zombotron ben jij een robot die ongeschonden door een grot vol domme zombies moet zien te komen, en hierbij zo veel mogelijk punten wil scoren. Wapens e.d. kun je kopen in het menu rechts onderaan. Tien uitdagende levels zijn er te spelen in dit spel: probeer ze stuk voor stuk uit te spelen!
Giftige aarde 2

Giftige aarde 2

Aktie Spelletjes ? Toen je in Giftige aarde samen met andere overlevenden op zoek ging naar een schuilplaats, is iedereen verongelukt in een vrachtwachtenongeluk. Iedereen, behalve jij. Je zult weer op zoek moeten naar een nieuwe schuilplaats. Ga op zoek naar eten, munitie en gasmaskers: wanneer je hiervan voldoende op voorraad hebt, kun je eten om je gezondheid op peil te houden, een gasmasker gebruiken om je lijf te beschermen tegen de giftige dampen en je wapen regelmatig herladen zodat je nooit zonder munitie zit. Kijk uit voor de monsterhagedissen!
Droid Assault

Droid Assault

Aktie Spelletjes ? De robots komen van alle kanten op je af, en hebben geen goede bedoelingen. Hou ze uit de buurt door ze neer te knallen voordat ze je raken! Ze veranderen daarna in metalen blokjes, die jij moet verzamelen. Hoe meer punten je verzamelt, hoe meer keus je hebt qua wapens. Je kunt deze game in de makkelijke, normale of moeilijke modus spelen.
Terug naar de sterren

Terug naar de sterren

Aktie Spelletjes ? Je ruimteschip crasht op een planeet en je hoopt dat je schip snel kan worden gerepareerd. Plotseling verschijnt er een bericht: je moet de planeet zo snel mogelijk verlaten. Er dreigt gevaar, de vijanden naderen! Repareer je ruimteschip dus zo snel mogelijk en knal ondertussen alle aliens neer die op je afkomen!

Spelletjes - Schieten en Ontwijken Little Game